Jobba på Implema

Är du nyfiken på en annorlunda konsultroll? På Implema jobbar du i team med kollegor och kunder. Löser problem. Påverkar. Upplever variation. Låter det spännande? Kika på filmen!

VI VÄXER TILLSAMMANS

”Det är en otrolig styrka att få jobba tillsammans med så drivna och engagerade människor”

Teamkänslan och gemenskapen är påtaglig på Implema. Du känner den direkt. Här finns ett driv och en stolthet som smittar och följer med ända ut till kund. Den här andan föddes redan 1998 när företaget startades av fyra unga affärssystemkonsulter som hade modet att utmana en hel bransch med sina idéer. Alla fyra är fortfarande aktiva i företaget, men numera har de sällskap av över 120 medarbetare i elva svenska städer. Och vi är fortfarande förtjusta i utmaningar. Är du?

Lediga tjänster

Vi söker konsulter inom flera områden

Vi söker kontinuerligt lovande talanger och erfarna medarbetare till olika funktioner inom Implema. Huvudkontoret ligger mitt i Stockholm och vi har kontor i ytterligare tio städer, samt eget driftcenter i Örebro. Vi har lediga tjänster inom flera områden just nu. Se beskrivningar nedan.

Testledare Microsoft Dynamics D365 F&O/CE

Implema fortsätter att växa runtom i Sverige och söker nu en Testledare inom Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations/Customer Engagement! Brinner du för att arbeta med digitalisering och teknik i framkant i spännande projekt?
Ort: Stockholm, Linköping
Startdatum: Omgående
Sista ansökningsdag: 31 januari 2020

Lead Consultant D365 CE Sales

Implema fortsätter att växa runtom i Sverige och söker nu en Lead Consultant D365 CE Sales! Brinner du för att arbeta med digitalisering och teknik i framkant i spännande projekt? Är du engagerad och driven person som brinner för CRM? Implemas Microsoft Dynamics 365 resa fortsätter och vi söker nu dig som vill vara med att bygga upp satsningen inom Dynamics 365 Sales!
Ort: Stockholm
Startdatum: Omgående
Sista ansökningsdag: 31 januari 2020

Developer and Technical Consultant Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations

Implema fortsätter att växa runtom i Sverige och söker nu en Developer and technical consultant inom Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations. Hos oss får du jobba med teknik och digitalisering i framkant. Som Developer och Technical Consultant inom Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations arbetar du som huvudsak som konsult i implementationsprojekt eller utvecklingsprojekt där du arbetar med att specificera lösningar, utvecklar anpassningar och integrationer, testar och kvalitetssäkrar funktioner och lösningar, samt sätter upp de tekniska miljöerna.
Startdatum: Omgående
Sista ansökningsdag: 31 januari 2020

Solution Architect Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations

Implema fortsätter att växa runtom i Sverige och söker nu en Solution Architect inom Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations. Hos oss får du jobba med teknik och digitalisering i framkant. Som Solution Architect inom Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations arbetar du i huvudsak som konsult i implementationsprojekt eller utvecklingsprojekt där du utvecklar och stöttar kunderna i deras affärsprocesser. Du kommer att ha lösningsansvar för en eller flera kunders lösningar. Det innebär bland annat att du behöver ha en mycket god förmåga att agera som strategisk rådgivare åt befattningar som CEO och CFO på större bolag. Det innebär också gedigen kunskap i att kunna analysera resultat samt i rollen som konsult att bidra med förslag på utveckling och förbättringsinsatser.
Startdatum: Omgående
Sista ansökningsdag: 31 januari 2020

IMPLEMA TRAINEEPROGRAM

En flygande start på nästa steg i din karriär

Implemas traineeprogram är en attraktiv väg till en spännande karriär för dig som vill jobba med verksamhetsutveckling och affärsprocesser.

Att våra traineer ofta lyckas märks ute i Implemas verksamhet – närmare en tredjedel av våra duktiga medarbetare kommer från tidigare traineeprogram. Det är vi mycket stolta över!

Oona Pipping,
HR Business Partner

Vill du veta mer om Implema som arbetsgivare?

Välkommen att höra av dig till mig. Jag svarar gärna på dina frågor och funderingar.

Oona Pipping